SEZONSKI POPUST
dok traju zalihe
BILJNE KASPULE
od 6 lekovitih biljaka
70 kapsula za
21e
 
doktor
SAVETOVALIŠTE
011 2634 692, 011 3288 796
065 550 55 55
3.977.733
ZADOVOLJNIH KORISNIKA


SMANJITE STOMAK


 


stomakUNIŠTITE PARAZITE KOJI JEDU HRANU UMESTO VAS !

Ljudi su preplavljeni parazitima , posebno metilijom jetre, pankreasa i običnom glistom. Paraziti i bakterije koje se stvaraju u organizmu dovode do pojave KANCERA.

Istovremeno je došlo do mikro kontaminacije ljudske hrane. Ostali odpadci, nazovimo ih razaračima zdravlja koje doprinose širenju parazita, nalaze se u majčinom mleku, pljuvački, spermi i urinu.


Osobe koje su izložene fizičkom naporu i teškim životnim obavezama, svoju utehu pronalaze u hrani i piću. Visoko kalorična hrana : peciva, pečenje, čokolade i kolači koju organi za varenje na vreme ne obrade i ne prebace u izvor hranljivih materija, skladište se u depou creva. Posle par sati akumuliranja one prelaze u fekalne otpadne materije, koje ako u roku od 60 minuta putem pražnjenja creva ne izadju iz organizma, postaju kancerogena materija štetna po zdravlje čoveka.


smanjite stomakTada dolazi do nastanka i razvoja otrovnih parazita, koji se tim fekalnim materijama hrane, a Vama svakodnevno šalju signal izgladnelosti. Što više jedete, njih bolje hranite, oni se šire i postaju sve veći i veći, jer jedu hranu umesto Vas. Vaš organizam prestaje da dobija hranljive materije i onda počinje da slabi, jer dolazi do pada imuniteta, a Vi iz dana u dan dobijate stomak koji je sve veći i veći pun toksičnih materija i dobro skrivenih parazita koji izazivaju bolesti pankreasa, žuči, čira, heliobakterija i polipa na želudcu.


Prvi simptomi potencijalnog stvaranja parazita su pojačan apetit, loša probava, slabije izlučivanje tečnosti iz organizma, velika opterećenost stomaka koji je veoma tvrd u predelu pupka, kruškast izgled trupa, nagomilan celulit na nogama i bokovima u vidu pomorandžine kore.


6 U 1 vitaminski napitak u kombinaciji sa OBROK KONTROLOROM ubija jedinke parazita na mrtvo !

OBROK KONTROLOR je funkcionalna hrana od dijetalnih vlakana i plodova sibirske aronije, rasterećene od kalorija, obogaćena energentima i proteinima , koja Vam smanjuje apetit, a pruža adekvatan unos vitamina, oligoelemenata, beta glukana i antioksidanata, koju paraziti ne jedu i time odmah počinju da izumiru.


6 U 1 sadrži plodove sibirske aronije koja ima redak vitamin P1 gorki vitaminsku tečnost koja parazite i njihova jajašca, uz svojstva L karnitina sagorevača kalorija, odmah ubija na mrtvo. 6 U 1 je specijalna formula lekovitih biljaka od 10 vitamina koja ubija parazite i njihove razvojne faze . 6 U 1 sve nataložene kalorije, njihove rezerve hrane , turbo sagoreva pretvarajući ih u Vašu dodatnu energiju i daje snagu potrebnu u borbi protiv parazita i suvišnih kalorija. U većini slučajeva kod osoba sa slabijim imunitetom, a prilikom ovog turbo mršavljenja, vitamini ove specijalne formule podižu imunološke sposobnosti organizma (dodatnu snagu).


Osobe koje su na bolničkom lečenju od bolesti gojaznosti izazvanih od parazita, svakodnevno koriste terapiju sa ANTI KILOGRAM biljnim kapsulama u biljnom pulvisu, koje u sebi sadrže prirodan izvor C vitamina koji deluje antioksidativno


ANTI KILOGRAM preparati za mršavljenja koriste se kod svih vrsta kancera.

Biljke su konstrukcija zdravog života

Krajem aprila meseca naše telo prolazi kroz proces detoksikacije ili eliminacije otrova kroz debelo crevo, jetru, bubrege, pluća, limfne čvorove i kože. Sam nadražaj bujanja prirode pročišćava naš organizam od svih loših i otpadnih materija, nastalih u toku zimskog perioda. U zapadnim zemljama kultura života zahteva redovnu upotrebu lekovitih biljaka zbog njihovih isceljujućih svojstva. Za vodjenje zdravog života upotreba biljaka ima ogroman značaj. Biljke održavaju zdravlje čoveka jer ga štite do duboke starosti. Biljke se ne koriste samo u lečenju tegoba i teškog stanja organizma, već i u ljudskoj ishrani gde zauzimaju mesto broj jedan. Zato je život bez upotrebe biljaka nezamisliv. Biljke ANTI KILOGRAMA fantastično regulišu problem gojaznosti, izbacuju otpadne materije, pomažu izlučivanju suvišne tečnosti, pospešuju varenje, probavu, tope masne naslage i oporavljaju organizam od svih negativnih svojstva lekova koji u našem krvotoku ostaju čak i do 6 meseci.


Šta to znači FITITERAPIJA ?
Fitoterapija znači lečenje pomoću lekovitih biljaka koje nisu bile u procesu hemiskih obrada, elemenata i drugih štetnih primena. Ovaj način lečenja se primenjuje kod skoro svih ljudskih oboljenja na prirodno brz i efikasan način. Biljka je biogenetički složen kompleks, a takav kompleks, formiran u živoj ćeliji, ima više sličnosti sa ljudskim organizmom nego sa nekim hemiskim materijama jer se lakše asimlira i nema sporednih neželjenih efekata. Veliki broj dobro razvijenih nacija odabrao
je ANTI KILOGRAM kao progran efikasnog mršavljenja. ANTI KILOGRAM deluje snagom prirode koja u sebi ima antivirusni, antigljivični i antibakterijski proces delovanja.

Kako se organizam čisti od kancera ?
Najbolji put pročišćivanja celokupnog organizma je postupak korišćenja lekovitim biljem, Biljke u svojim aktivnim principima, sokovima, čajevima, eteričnim uljima, taninima, vitaminima, mineralima, glikozidimima i melemima sigurno čiste organizam od svih toksičnih materija koje su posledice jakog delovanja slobodnih radikala, uglavnom nastalih od otpadnih delova dugo upotrebljivanih lekova. Uz korišćenje
ANTI KILOGRAM preparata za mršavljenje možete se sačuvati od bolesti kancera na prirodan i zdrav način.


12 dobrih saveta


1 Uživajte u što većem broju raznovrsnih namirnica.
2 Jedite hleb od integralnog brašna i mnogo žitarica, povrća i voća.
3 Jedite hranu sa malim sadržajem masti i izbegavajte namirnice bogate zasićenim masnim kiselinama.
4 Bavite se sportom ili šetnjom
5 Izbegavajte alkohol jer on šteti zdravlju
6 Jedite male količine šećera ili namirnice koje sadrže dodatne zasladjivače.
7 Jedite male količine soli i so upotrebljavajte samo kada Vam je nužno
8 Hranite decu majčinim mlekom i potrudite se da to uspe.
9 Devojke i žene u razvoju, koristite hranu obogaćenu kalcijumom.
10 Biznismeni i sportisti, jedite hranu rasterećenu kalorijama a bogatu proteinima
11 Budite umereni u životu i stvaranju.
12 Lečite se prirodom i svim njenim blagodetima.
   
  Poslušajte naše savete i imaćete kvalitetan i zdrav život!

 

  SLOGAN
EU Flag, the best of Europe Anti Kilogram The Best of Europe