SEZONSKI POPUST
dok traju zalihe
BILJNE KASPULE
od 6 lekovitih biljaka
70 kapsula za
21e
 
doktor
SAVETOVALIŠTE
011 2634 692, 011 3288 796
065 550 55 55
3.977.733
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
SAZNAJ ISTINU
 
Od gojazno "nepokretne" do vitalno zdrave žene !


Danica R.
(73) iz Subotice je slabo pokretna osoba koja najveći deo dana provodi pored računara zbog elektronskog čitanja knjige. Ona koristi odredjene lekove zbog nesanice koji zbog hemiskog sastava sadrže otrovne materije, a time naglo nabijaju kilograme. Gojaznost izaziva kardiovaskularne bolesti i nestabilnost metabolizma.
Kako su dani prolazili Danica je nagurala 142 kilograma. Vrlo brzo je postala totalno nepokretna. Tražila je hitnu pomoć kako nebi umrla. Dok je ležala u privatnoj bolnici posle hiruške intervencije, načelnik klinike posle završene kontrole preporučio joj je
ANTI KILOGRAM GOLDEN SLIM LINE biljne kapsule od 30 komada kako bi u nekoj skoroj budućnosti smanjila kilograme. Kapsule je kupila i koristila tri puta dnevno i tako narednih 90 dana .

Danica nije držala dijete, a uspela je da smrša 59 kilogram i time pomogne svom zdravlju i boljoj vitalnosti organizma. Ona je sada u odličnoj kondiciji, ide na latino američke okretne igre. Sa pune 74 godine Danica je proglašena za najboljeg instruktora plesa.

Za sve osobe sa sličnim zdravstvenim problemima predlažemo ANTI KILOGRAM dijetalne preparate.

anti kilogram golden slim line

THE NEW GENERATION OF DIETARY AND FOOD PRODUCT


REZULTATI SU VIDLJIVI POSLE PAR NEDELJA

Potražite odmah u Vašoj apoteci


Posetilo nas je
SLOGAN
EU Flag, the best of Europe Anti Kilogram The Best of Europe