SEZONSKI POPUST
dok traju zalihe
BILJNE KASPULE
od 6 lekovitih biljaka
70 kapsula za
21e
 
doktor
SAVETOVALIŠTE
011 2634 692, 011 3288 796
065 550 55 55
3.977.733
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
SAZNAJ ISTINU
 


istina1spasili ste me ocaja

Jovana M. (34) iz Arilja zbog učestalih putovanja prestala je da se bavi fizičkim aktivnostima i dobila je pojačan apetit koji je konstanto izazivao večernje uživanje u grickalicama. Zbog nespavanja pojavio se pad imunuteta i uvećana kilaža. ”Nisam se osećala dobro i tada sam izvadila analizu krvi gde su ustanovljene masnoće u krvi i jetri i vrlo brzo je usledio koksaki virus,a onda zbog unosa gaizranih pića dobila sam pesak u bubrezima što me je dodatno učinio slabije pokretnom.

Poslušala sam savet svoje doktorke Dušice i krenula sam sa upotrebom
ANTI KILOGRAM za mršavljenje od 70 kapsula koje sam uzimala tri puta dnevno i to uvek pre jela. Sastav biljaka u ovom proizvodu deluje na bolje varenje i pražnjenje creva. Ima lakstavina dejstva za izbacivanje suvišne tečnosti. Smanjuje nadutost organizma i pomaže unapredjenju metabolizma. Posle 7 dana osetila sam prve rezultate mršavljenja jer sam dobila redovnu stolicu i bolje izlučivanje tečnosti. Nakon 14 dana smanjila mi se nadutost stomaka, a onda i bokova. Kada sam osetila delovanje
ANTI KILOGRAM proizvoda prestala sam sa čuvenom unprofor dijetom i ubacila sam OBROK KONTROLOR, koji sam jela umesto doručka i večere. Obrok kontrolor nadopunjuje sve dnevne energetske i proteinske potrebe, sa dodatnim vitamina jer sadrži plodove aronije. Za mene on jako dobro pomaže mršavljenju. Posle 20 dana skinula sam masne naslage sa bokova i nogu, a kada sam se izmerila smršala sam 27 kilograma.”

Jovana je postigla željeni izlged i što bi naš narod rekao, sve joj je krenulo u životu. Pre nekoliko nedelja počela je da radi u jednoj poznatoj banci u Srbiji jer su bankari tražili adekvatan fizički izgled.

Za sve osobe sa sličnim zdravstvenim problemima predlažemo ANTI KILOGRAM dijetalne preparate.anti kilogram golden slim line

THE NEW GENERATION OF DIETARY AND FOOD PRODUCTREZULTATI SU VIDLJIVI POSLE PAR NEDELJA

Potražite odmah u Vašoj apoteci

Posetilo nas je
SLOGAN
EU Flag, the best of Europe Anti Kilogram The Best of Europe