SEZONSKI POPUST
dok traju zalihe
BILJNE KASPULE
od 6 lekovitih biljaka
70 kapsula za
21e
 
doktor
SAVETOVALIŠTE
011 2634 692, 011 3288 796
065 550 55 55
3.977.733
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
SAZNAJ ISTINU
 


istina1spasili ste me ocaja

Žana L. (31) iz Ljiga dugo je imala problem sa kilažom jer je posle porodjaja dobila hormonski problem sa štitinom žljezdom. Sve je počelo onda kada je u trudnoći primala veštačke hormone i dodatne stimulatore zbog čega je dobila hipertneziju i visok krvni pritisak. Najveći problem je imala sa otečenošću u nogama, a najviše u zglobovima. Svakodnevno je imala glavobolje jer je psihički bila nezadovoljna svojim izgledom. Ubrzo su joj krenuli svakodnevni bolovi u stomaku, dobila je ciste na jajnicima što je napravilo još veći zdravstveni problem. Tako imunološki oslabljena ona se nije predala jer je u poslednjem životnom momentu primila finasijsku pomoć, a onda je odvojila poslednji svoj dinar i kupila ANTI KILOGRAM 6 U 1 koji je upotrebljavala punih 22 dana.

Pila je po dve kesice ujutru i uveče. 6 U 1 sadrži lekovite biljke, plodove aronije, potrebne vitamine i najbolji sagorevač na svetu L karnitin koji čisti masnoće u krvi i postiže gradivnu ulogu, definiciju mišića. Osećala je rezultate ali nije htela da se meri dok ne izvadi krvnu sliku,a onda kada je izvadila analizu videla je fantastične rezultate stanja svog organizma. Više nisu postojale uvećane masnoće u krvi, a kada se izmerila ona je smršala 35 kilograma. Merenje na vagi je i ovaj put pokazalo da ANTI KILOGRAM snažno deluje. Žana je nastavila sa upotrebom 6 U 1 vitaminksog napitka koji joj je nataložene kalorije pretvorio u energiju čime je postigla vitalan izgled.

Žana je promenila svoj život. Pronašla je divnog muža sa kojim je srećno u braku. Njen muž je Doktor Marić kome je ona posle par godina rodila troje dece.

Za sve osobe sa sličnim zdravstvenim problemima predlažemo ANTI KILOGRAM dijetalne preparate.
anti kilogram golden slim line

THE NEW GENERATION OF DIETARY AND FOOD PRODUCTREZULTATI SU VIDLJIVI POSLE PAR NEDELJA

Potražite odmah u Vašoj apoteci

Posetilo nas je
SLOGAN
EU Flag, the best of Europe Anti Kilogram The Best of Europe