SEZONSKI POPUST
dok traju zalihe
BILJNE KASPULE
od 6 lekovitih biljaka
70 kapsula za
21e
 
doktor
SAVETOVALIŠTE
011 2634 692, 011 3288 796
065 550 55 55
3.977.733
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
SAZNAJ ISTINU
 


istina1spasili ste me ocaja

Nataša K.(27) iz Niša voli da noću uči I surfuje internetom. Kada je neko iznervira ona taj stres rešava hranom jer tu sebi dopunjuje zadovoljstvo. Najviše voli da jede pica sendviče sa pomfritom. Kako ta hrana utiče na uvećanje masnoća u krvi i opterećnje jetre , ubrzo je dobila celulit a onda I veoma veliku kilažu pa je postala slabo pokretna. Počela je da koristi lekove za nesanicu .Osećala je bolove u ledjima i zglobovima, a stalno se budila sa mučninama. Dobila je angina pektoris, a zatim I koksaki virus. Sve je bilo užasno.

Kada je krenula u apoteku po potrebne lekove videla je
ANTI KILOGRAM OBROK KONTROLOR funkcionalnu dijetalnu prehranu sa biljnim vlaknima, oligoelementima, omega kiselinama, beta glukanom i prirodnim izvorom vitamina. Zbog sitno seskanog badema i kandiranih plodova aronije ona je kupila jedno pakovanje sa kojim je posle nekoliko dana korišcćenja izgubila apetit. Odmah je krenula dalje pa je kupila 4 kutije ovog dijetetskog proizvoda I počela je redovno da ga koristi umesto doručka, ručka i večere.

Za samo 14 dana ona je stabilizovala metabolizam i kompletno došla do hormonskog izlečenja jer Obrok kontrolor sadrži plodove aronije i time je vratila imunološki sistem organizma. Kada je uradila analizu krvi njen imunitet je bio kao kod devojke od 18 godina. Nataša više nije bolovala niodčega. Odmah je počela da trenira i radi boljeg imunuloškog zdravstvenog stanja počela je da pije ANTI KILOGRAM 6 U 1 od aronije, lekovitih biljaka, L karnitina i 10 vitamina jer obožava ukus šumskog voća.

Nataša sada izgleda bolje od svih svojih drugarica, a nedavno je zasnovala vezu sa jednim poznatim mladim fudbalerom reprezentativcem Srbije.

Za sve osobe sa sličnim zdravstvenim problemima predlažemo ANTI KILOGRAM dijetalne preparate.
anti kilogram golden slim line

THE NEW GENERATION OF DIETARY AND FOOD PRODUCTREZULTATI SU VIDLJIVI POSLE PAR NEDELJA

Potražite odmah u Vašoj apoteci

  SLOGAN
EU Flag, the best of Europe Anti Kilogram The Best of Europe