SEZONSKI POPUST
dok traju zalihe
BILJNE KASPULE
od 6 lekovitih biljaka
70 kapsula za
21e
 
doktor
SAVETOVALIŠTE
011 2634 692, 011 3288 796
065 550 55 55
3.977.733
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
OSLOBODITE SE KILOGRAMA
 


Jennifer Lopez BOLOVA U LEĐIMA, KOSTIMA I MIŠIĆIMA
Prekomerna kilaža i samo 10% suvišnih kilograma opterećuje, a onda i oštećuje muskulaturu, mišićna vlakna postaju tvrdja, jer im teret zateže elastičnost. Iz tog razloga nastaju bolovi u ledjima, kolenima i zglobovima. Ukoliko je stepen gojaznosti veći, povrede muskulature mogu Vas dovesti, kao da ste dizali tegove, do trajnog invaliditeta!


Veliki broj ANTI KILOGRAM korisnika koji su "turbo mršavljenjem" skinuli kilograme, teret sa muskulature, zaobišli su probleme sa kičmenim stubom, vratnim nosačem i dubinskim bolom u poslednjem kičmenom pršljenu pri kraju vrata ( koji izaziva svakodnevnu ukočenost).Kod žena u godinama učestali bolovi u zglobovima nastaju usled gojaznosti koja usporava metabolizam i proizvodi mlečnu kiselinu koja prouzrokuje hronične reumatske bolove u zglobovima.Učestali bolovi su :

Vratni deo kod nervnih završetaka na krajnjem delu vrata (učestale glavobolje)

Donji bol u ledjima prilikom saginjanja i hodanja uz stepenice (ukočenost)

Strujanje u predelu desne ruke, dlana i šake (slično reumatskim bolovima)

Pucanje bruhaNajveća čovekova snaga je u mišićima stomaka, ruku i nogu. Ako su one prekrivene kilogramima, nastaje takozvana gornja gojaznost i nadutost stomaka.
Deformitet tela iz dana u dan slabi mišiće trbuha, usled čega dolazi do pucanja mišićnog odbrambenog zida, nazvanog bruh.


Veliki broj ANTI KILOGRAM korisnika koji su turbo mršavljenjem skinuli kilograme, teret sa muskulature i stomaka, zaobišli su probleme pucanja bruha (slabljenja mišićne muskulature).

 

Posetilo nas je
SLOGAN
EU Flag, the best of Europe Anti Kilogram The Best of Europe