SEZONSKI POPUST
dok traju zalihe
BILJNE KASPULE
od 6 lekovitih biljaka
70 kapsula za
21e
 
doktor
SAVETOVALIŠTE
011 2634 692, 011 3288 796
065 550 55 55
3.977.733
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
SHOW BIZ MRŠAVLJENJA
 


Olja Karleusa

KAKO JE SMRŠALA OLJA KARLEUŠA


Olja Karleuša važi za jednu od najzgodnijih pevačica srpske estrade, kaja svoju karijeru vodi na profesionalan način. Rodjena je u Beogradu na Dorćolu 1980 godine i po zanimanju je diplomirani ekonomista. Voli estradu a svi pamtimo njen prvi nastup na javnoj sceni sa pesmom Lavica.


U dosadasnjoj karijeri imala je razne hitove od kojih su najpoznatiji Minut, Mamin Sine, Luda Noć. Olja je bila takmičarka prvog VIP Velikog Brata gde je svojim odličnim ponašanjem došla do polufinala. Posle toga nastavila je sa svojom uspešnom karijerom i vrlo brzo ostala u drugom stanju sa svojim dugogodišnjim dečkom Predragom.


Pošto je trudnoća bila rizična, ona je nepomično ležala punih šest meseci, kako u svom domu tako i u bolnici Narodni Front. Olja je primala hormonske terapije, Utrogestan i folnu kiselinu, koje su ostavile trag na njen metabolički disbalans. Došlo je do usporavanja metabolizma i naglog gojenja do 37 kilograma, što je Olji nanelo velika psihička i zdravstvena opterećenja.


Posle porodjaja Olja je krenula u borbu protiv suvišnih kilograma, smanjila je ishranu, počela je fizički da bude aktivna i koristila je ANTI KILOGRAM biljnu mešavinu i kapsule 30 minuta pre jela. Posle 54 dana Olja je smršala 28 kilograma.


Sobzirom da je postala majka i domaćica, nije skrivala svoj pojačan apetit pa su suvišni kilogrami dolazili i odlazili sve do trenutka kada je shvatila da gojaznost nije estetski već zdravstveni problem. Postavila je sebi realan cilj mršavljenja, odabrala je novi ANTI KILOGRAM OBROK KONTROLOR u vidu dijetalne ishrane, koji je koristila za svrhu doručka i večere, a 30 minuta pre jela koristila je biljne kapsule. Umesto sokova pila je ANTI KILOGRAM 6 U 1 od ploda aronije, lekovitih biljaka, L karnitina i 10 vitamina jer kada suvišni kilogrami nestanu imunitet mora da bude jak.


Zbog istaknute volje i želje da Olja opet izgleda kao pre, a ovim putem da pošalje poruku svojim koleginicama, drugaricama, fanovima i svim mamama koje su kroz isti hormonsko metabolički problem prošle, Olja je postala zaštitno lice ovog brenda.


Olja Karleuša je postigla svoj željeni cilj, jer njena sadašnja kilaža odgovara njenoj visini a plus minus koji kilogram Olja rešava ANTI KILOGRAM preparatima za mršavljenje.

Olja je smršala bez dijeta, napornih treninga i bolnih liposukcija.

Bravo za estradu.     video olja karleusa anti kilogram            

 Pročitaj link


 

Posetilo nas je
SLOGAN
EU Flag, the best of Europe Anti Kilogram The Best of Europe